Saturday, December 31, 2011

Israel doodt opnieuw man in Gaza


Israel heeft vrijdag opnieuw een Palestijn gedood in de Gaza-strook. Momen Abu Daf werd getroffen door een raket in de wijk Zeitoun van Gaza-stad. Vijf anderen raakten gewond, van wie er een in een ziekenhuis werd opgenomen.?
Abu Daf behoorde volgens militanten in Gaza tot een salafistische groepering, Jund al-Islam. Volgens Israel maakte Abu Daf deel uit van een 'terroristisch groepje dat werd gelokaliseerd net voor het vanuit de Gaza-strook raketten op Israel wilde gaan afvuren'. Dezelfde militanten zouden verantwoordelijk zijn geweest voor het afschieten van raketten in de afgelopen daqen. Een andere salafistische militant, de 22-jarige Abdallah Telbani, werd disndag gedood toen een raket zijn tuktuk trof. Israel verklaarde dat ook hij een aanval aan het voorbereiden was, en wel via de grens met Egypte.
Volgens een Israelische militaire woordvoerster werden er donderdag twee korte-afstandsraketten op Israel afgevuurd en woensdag vijf. Er waren geen berichten dat de raketten schade hadden veroorzaakt.? ?

Source: http://abu-pessoptimist.blogspot.com/2011/12/israel-doodt-opnieuw-man-in-gaza.html

deviled eggs pie crust pie crust stuffing recipe happy thanksgiving dwts cnn debate

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.